Actie coupon

Maatwerk webapplicatie voor het aanmaken van cacheback-acties. Dit bedrijf verzorgt de Cacheback-acties voor een aantal grote merken. Via deze applicatie kan dit bedrijf zelf een actie aanmaken die helemaal op de specifieke wensen van de klant is afgestemd.  Het importeren van dealerlijsten kan door middel van het uploaden van een Excel-sheet. Vervolgens kan worden bepaald welke waarden bij welk type velden hoort. bijvoorbeeld: een adres, plaatsnaam, of dealernaam.

De klant stelt in welke gegevens allemaal nodig zijn, en welke verplicht zijn. Ook kan de klant de huisstijl bepalen en een bij de actie behorende afbeelding uploaden en instellen. Tevens kan worden bepaald wanneer de actie ingaat en stopt. De gebruiker word gevraagd aankoopbon en een scan of foto van de garantiekaart te uploaden. als alle gegevens compleet zijn word er een PDF vervaardigt voor de klant en gebruiker. Tevens worden er e-mails verstuurd en alle data word in de database opgeslagen. De klant kan vervolgens via de backoffice van de applicatie eenvoudig gegevens van gebruikers beheren en afhandelen.

De acties zijn volledig responsive en werken dus zowel op desktop als op mobiel en tablet. ook de uploadfuncties zijn platform-onafhankelijk. Via Javascript worden formulier acties geregeld. Als men bijvoorbeeld bij dealers een plaatsnaam geselecteerd worden vervolgens de namen opgehaald van dealers in die plaats gevestigd zijn, en in de dropdown getoond.

Url’s van actie’s mogen niet online worden getoond, maar desgewenst kan ik EEA demonstreren.

< Terug naar overzicht