HyEndCompany

Zeer uitgebreide maatwerk webshop volledig responsive in Nederlands, Engels, Frans en Duits. Betalen kan in 22 verschillende valuta. De wisselkoersen worden 3 maal per dag automatisch bijgewerkt via een soap koppeling. Er kan worden afgerekend via iDeal, Paypal of door middel van een overboeking. In het door mijzelf ontwikkelde (winkel) beheersysteem kan de klant de website en webshop volledig zelf beheren.

Bijvoorbeeld: instellen van verzendkosten naar 250 verschillende landen, welke taal en valuta er bij een land horen, de BTW, Of er bij een product een watermerk moet worden gebruikt, of een product is afgeprijsd of in de slideshow moet meedoen, het gewicht van een artikel zodat automatisch de verzendkosten kunnen worden berekent. Maar ook het aanmaken, aanpassen en verwijderen van producten. De verschillende menu’s beheren. Pagina’s aanmaken en voorzien van inhoud via een editor. Reviews goedkeuren of verwijderen. Achtergrond kleuren in de website en de styling van de website en producten.

Als er een bezoeker de site binnenkomt word er gekeken uit welk land die afkomstig is. Vervolgens word de taal en valuta hierop afgestemd. De beheerder kan dit zelf instellen. Als de bezoeker veranderingen aanbrengt in de taal of valuta worden die opgeslagen in de database zodat bij een volgend bezoek gelijk de juiste instellingen voor de klant worden getoond.

Bij een bestelling met voltooide betaling word een maatwerk factuur aangemaakt en via e-mail naar beheerder en klant verzonden. Uiteraard worden alle gegevens in een database bewaard waarvan dagelijks automatisch een back-up word gemaakt. via de backoffice kunnen ook nog diverse administratieve zaken worden afgehandeld en er is een exportfunctie naar de administratie-software.

http://www.hyendcompany.nl/

< Terug naar overzicht